Besök våra sociala medier

Image Alt

Digital Marknadsföring

111x

Digital Marknadsföring

Samtidens stegrande digitalisering har skapat en ny dynamik mellan köpare och säljare. Trots att kanalerna till konsumenten blivit fler är det idag svårare att sticka ut och nå fram. 

Hur lyckas man då styra in trafik och konvertera besökare till nya affärer?

För er är det enkelt, det krävs bara en tydlig målsättning och en gnutta kommunikation. 

Vi sköter det svåra. 

När det kommer till annonsering bygger våra tillvägagångssätt alltid på data och analys. Skalbara lösningar ser till att ni når önskad målgrupp och att budskapet är tydligt. Alltid med lönsamhet i fokus.

SEO (sökmotoroptimering)
Google Ads
Social Ads
Social Medier
Datadrivna Analyser & Strategi
Läs om våra tjänster

SEO

SEO/Search Engine Optimization går ut på att synliggöra hemsidor bland Googles sökresultat. När potentiella kunder söker efter en produkt eller tjänst är det viktigt att synas. Man kan likställa internets arkiv med ett gigantiskt bibliotek där varje hemsida är en bok. SEO handlar om att flytta boken ifrån en undangömd hylla som sällan besöks till en attraktivare plats närmare besökaren.

I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar på Google varje dag. Konsumenter letar själva efter produkter och tjänster, rankar man då högt bland sökresultaten kommer man att generera organiska besök passivt. Oavsett hemsidans innehåll saknar den helt betydelse om den inte genererar trafik.

Vi innehar certifiering utfärdad av Google och jobbar kontinuerligt med sökoptimering.

Social Ads

Dag att göra era sociala medier till ett skyltfönster? Tillsammans lägger vi upp en strategi, skapar rätt typ av innehåll och når avsedd målgrupp oavkortat. När du jobbar med oss blir det enkelt att marknadsföra sig på sociala medier.

Vi hjälper dig att välja rätt plattform beroende på hur ni jobbar, vare sig det är B2B eller B2C. Vi ser till att köpta annonsplatser genererar och konverterar trafik.

Vi behärskar annonsering på: Instagram, Youtube, Facebook, Twitter med flera

Vi erbjuder full skalbarhet i form av enstaka kampanjer men även löpande service där vi sköter all vardaglig kommunikation i era sociala kanaler. 

Google Ads

Då Google är den absolut största sökmotorn är det föga förvånande att Google Ads är det största annonsverktyget. Med rätt sökfraser är detta en effektiv lösning för att nå fram till kunder. 

Vi kan hjälpa er att optimera era annonser för att hålla nere omkostnader utan inverkan på kampanjens slutresultat. Vi annonserar med fokus på relevans, kundintresse och exponering. 

Sociala Medier

Sociala medier är den digitala mötesplatsen, med datadrivna analyser ser vi till att du når ut till rätt målgrupp. I Sverige använder 84% av alla internetanvändare sociala medier dagligen, vilket betyder att det är ett utmärkt sätt att utveckla sitt varumärke, detta i sin tur kommer generera trafik till din webbplats vilket ökar försäljning.

Vi hjälper dig stärka engagemang i dina sociala medier samt öka dina följare med ett strategiskt genomförande.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.