Besök våra sociala medier

Image Alt

Webb & E-Handel

960x0

Webb & E-Handel

Hemsidan är ditt företags digitala centrum, ett viktigt sätt att exponera sitt varumärke dygnet runt. Nio av tio konsumenter söker på nätet före de genomför ett köp, för att bli resultatet av denna sökning behöver du en välbyggd hemsida som speglar din verksamhet på rätt sätt! 

Trots hemsidans betydelse saknar närmare hälften av alla småföretagare en. Det kan kännas som en krånglig och omständig process att publicera sig online. Just därför vi finns! 

Detta utan krångel eller dolda avgifter. En transparent process där vi tillsammans skapar något ni har nytta av under en lång tid framåt.

Wordpress
Skräddarsydd & Responsiv Design
Sökmotoroptimering
Betalningslösningar
Användarvänligt
Läs om våra tjänster

Webb

Din webbsida är ett kundmöte, ett första intryck och en viktig kommunikationskanal. Syns du inte så finns du inte, att ha en hemsida som inte generar trafik gör så att dina kunder inte hittar dig, en webbsida måste ständigt uppdateras och optimeras för att fungera. Vi ser till att dina kunder hittar dig, vi optimerar webbsidor till sin fulla potential, det leder till enorma marknadsmöjligheter.

Vi bygger hemsidor i WordPress, vi säkerställer att den blir snygg och funktionell, med fokus på användarvänlighet.

E-Handel

I dagens marknad så konsumeras det mer än någonsin på internet, där konsumenten skapar ett första intryck vid ett klick. Därför är din webbsidas utseende och funktion skillnaden mellan ett köp eller en förlorad kund. Att handa online ska vara enkelt och gå snabbt, vi ser till att tillfredsställa dina kunders höga förväntningar.

Vi ger dig en bra handelsplattform med alla typer av betalningslösningar

Drift och support

Vi sköter utvecklingen, underhåll och erbjuder support för er hemsida för en mindre årskostnad.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.